Τίτλος: Μαζί για το παιδί. Το πρόγραμμα Αγωγής Υγείας και Προληπτικής Ιατρικής του Γ.Ν.Δ.Α. «Η Αγία Βαρβάρα» στους μαθητές του δήμου Αγίας Βαρβάρας.

 Τίτλος: Μαζί για το παιδί. Το πρόγραμμα Αγωγής Υγείας και Προληπτικής Ιατρικής του Γ.Ν.Δ.Α. «Η Αγία Βαρβάρα» στους μαθητές του δήμου Αγίας Βαρβάρας.

Το Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής "Η Αγία Βαρβάρα" διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Μαζί για το παιδί. Το πρόγραμμα Αγωγής Υγείας και Προληπτικής Ιατρικής του Γ.Ν.Δ.Α. «Η Αγία Βαρβάρα» στους μαθητές του δήμου Αγίας Βαρβάρας.» 

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί απολογισμός των δράσεων του σχολικού έτους 2018-2019 και παρουσίαση των νέων θεματικών αξόνων για την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 31/10/2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Η Αγία Βαρβάρα», Δωδεκανήσου 1, Αγία Βαρβάρα.

Μέσω της παραπάνω δράσης, στα πρότυπα των σύγχρονων μεθόδων Αγωγής Υγείας επιχειρείται η επανάληψη του μηνύματος που βιωματικά εισπράττουν οι μαθητές στην τάξη, τόσο από τους εκπαιδευτικούς στα πλαίσια συναφών μαθημάτων, όσο και από τους γονείς στο σπίτι.

Το τελικό αποτέλεσμα της πρόληψης δεν είναι άμεσα ορατό αλλά μακροπρόθεσμα ο στόχος όλων μας είναι να αποκτήσουν τα παιδιά τις δεξιότητες και την κριτική σκέψη που θα τους επιτρέψει να μεγαλώσουν υγιείς ενήλικες!

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνα Επικοινωνίας 2ης ΥΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ

213 2004 200 & 205

210 42 12 180/228

2Η ΔΥΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ

Bρείτε μας στον Χάρτη

Διεύθυνση υπηρεσίας

Θηβών 196 Αγ. Ιωάννης Ρέντης 182 33

Είσοδος για το parking

Μαρκ. Μπότσαρη 5 Αγ. Ιωάννης Ρέντης 182 33