24.10.2017 Νέο!!! Εγκαίνια Κ.Υ. ΝΙΚΑΙΑΣ

24.10.2017 Νέο!!! Εγκαίνια Κ.Υ. ΝΙΚΑΙΑΣ

Η 2η ΥΠΕ στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της και με στόχο, την αναβάθμιση των παρερχομένων υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες, την καθολική κάλυψη των αναγκών, την ισότιμη πρόσβαση, την οικονομική ανακούφιση τους, αλλά και τη διασφάλιση του δημοσιονομικού κόστους, αποφάσισε και πραγματοποίησε τη συστέγαση της Μ.Υ. Νίκαιας (Μούγλων), των Μικροβιολογικών εργαστηρίων (Λαμψάκου) και του Τ.Ι. Νεάπολης.

Με την συστέγαση αυτή, σε ένα ανακαινισμένο εκ βάθρων κτίριο, με σύγχρονες εγκαταστάσεις, αναβαθμίζεται η παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες, βελτιώνονται οι συνθήκες λειτουργίας των εργαζομένων ενώ μειώνεται συγχρόνως το λειτουργικό κόστος.

Στη νέα αυτή μονάδα, που θα ονομάζεται πλέον Κ.Υ. Νίκαιας, με ωράριο λειτουργίας 07.00 πμ έως 19.00 μμ, θα λειτουργούν ιατρεία των βασικότερων:

  • Παθολογικών ειδικοτήτων, όπως Γενικής Ιατρικής, Δερματολογικό, Καρδιολογικό, Νευρολογικό, Παθολογικό, Παιδιατρικό, Πνευμονολογικό, Ψυχιατρικό,
  • Χειρουργικών ειδικοτήτων όπως Γυναικολογικό – Μαιευτικό – PapTest, Οδοντιατρικό, Ορθοπαιδικό, Οφθαλμολογικό, Ωτορινολαρυγγολογικό (ΩΡΛ) και
  • Εργαστηριακών ειδικοτήτων και Εργαστηρίων όπως Ακτινολογικό και Βιοπαθολογικό, στο οποίο θα διενεργούνται Αιματολογικές, Βιοχημικές και Μικροβιολογικές εξετάσεις.

Διαβάστε το Δελτίο τύπου εδώ...

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνα Επικοινωνίας 2ης ΥΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ

213 2004 200 & 205

210 42 12 180/228

2Η ΔΥΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ

Bρείτε μας στον Χάρτη